top of page

umbreste cu stil!

S-au dus vremurile cand pe plaja sau pe terasa se puteau folosi umbrele de orice fel. Turistii au fost in strainatate sau vad pe net cum se amenajeaza si in alte tari. Acum sunt mai multi operatori si pentru a atrage clienti fiecare isi doreste sa vina cu altceva. Si nu vorbim doar de zilele cand se anunta la TV ca se indreapta spre litoral o suta sau doua sute de mii de turisti si toate plajele sunt pline. Cu totii stim ca in turism este foarte important sa ai grad de ocupare cat mai mare si in restul zilelor. De aceea, va propunem umbrele de plaja mai frumoase si mai rezistente decat cele de stuf sau de panza.

Un sezlong confortabil, o umbrela frumoasa, o plaja ingrijita, in general un design atractiv opreste privirea si da incredere turistului ca se va simti bine...

avantajele umbrelelor de rachita fata de cele de stuf

CALITATEA UMBREI

Umbra dată de umbrelele de răchită este mai răcoroasă și mai “aerisită” decât alte tipuri de umbrele. Dacă se vrea o umbră și mai deasă, se pot căptuși la comandă interioarele cu pânză albă ce vor indeparta si mai mult razele solare.

DEPOZITARE SI TRANSPORT  MAI CONVENABILE

Umbrelele de rachită sunt suprapozabile. Pălăriile se pot stivui ușor pe timpul iernii după ce au fost demontate picioarele. Asftel se transportă foarte ușor și la costuri mici. Pentru transport și depozitare optimă se așează picioarele unul lângă altul și deasupra se pot stivui umbrelele.

FRUMUSEȚE

Umbrelele noastre sunt pur și simplu frumoase și înnobilează fiecare plajă sau terasă. Ele se inscriu in trendul de natural, ecologic, handmade usurand mult folosinta. Nu va fi nevoie de maturati o data sau de mai multe ori pe zi atunci cand e vant, deoarece nuielele rezista fara probleme si la furtuna. Umbrelele de răchită amintesc de plajele mediteraneene atât de îndrăgite de turiști.  “SUNT ALTCEVA” si permit turistilor sa se bucure de briza marii fara fire de stuf in nisip.

REZISTENȚĂ LA FURTUNI ȘI ÎN TIMP

Când vine furtuna în zilele caniculare și se schimbă vremea în câteva zeci de minute, e important să ai pe plajă umbrele rezistente la vânt puternic. O umbrelă de rachită rezistă fără intervenții majore 4-5 ani. Spălatul, lăcuitul, manipularea și depozitarea corectă pe timpul iernii dublează durata de folosire a umbrelelor, plus că acestea vor avea permanent un aspect îngrijit. Nu e nevoie sa curatati plaja de bucati rupte (ca la stuf), nu e nevoie sa le reparati anual (alergand dupa stuf, dupa mesteri, dupa lemne, cuie etc.)

MANEVRARE UȘOARĂ

Doi oameni sunt suficienți pentru a monta/demonta o umbrelă. Întâi se atașează pălăria de picior, apoi se fixează în groapă.  Demontarea se face repetând pașii invers.

bottom of page